Lykken er ikke et prestisjekappløp

Lykken er ikke et prestisjekappløp

Du føler deg kanskje lykkelig når du kommer hjem med den siste iPhonen med et utall gigabytes, optimal skjerm og det nyeste operativsystemet. Eller når du kommer kjørende i den flunkende nye, stilige bilen din og naboen faktisk ser litt grønn ut av misunnelse.

Du er kanskje en av dem som kan ta seg råd til materielle goder som er både trendy, lekre og dyre, og lykken vil ingen ende ta. Det vil si; helt til naboen svinger inn i noe nytt – noe som er enda lekrere, dyrere og mer trendy enn din bil. Er dette lykke?

Inntrykk huskes bedre enn materielle goder
For hva skjer når du har hatt iPhonen din i noen måneder, og du mister den i gulvet slik at skjermen knuses? Eller når du har glemt å lade den? Eller når verkstedregningen på bilen begynner å utfordre økonomien din? Er disse tingene da fortsatt forbundet med lykke?

Både iPhonen og bilen blir raskt en del av hverdagens trivialiteter – og kanskje blir de til og med stressfaktorer som bare bruker av tiden og pengene dine. Er du da lykkelig?

En opplevelse kan ikke gå i stykker. Den kan heller ikke nøyaktig gjentas og bli en hverdagslig rutine. Og den kan ikke utkonkurreres eller sammenlignes. For en opplevelse er unik og kan deles med den eller de som betyr aller mest for deg.

Husker du hva du fikk i bursdagsgave i fjor og hvem du fikk den av?

Husker du hvor du sist var på ferie? Hvem du reiste sammen med? Og hva som påvirket deg mest der du var? Husker du den siste festen du var på? Inntrykk huskes bedre enn materielle goder.

Opplevelser er veien til lykke
Derfor er vi i GO DREAM sikre på at opplevelser er veien til lykke fordi de vekker følelser og gir deg uforglemmelige minner, enten du har vært på matlagingskurs, kjørt en tur i tanks eller Ferrari, eller hatt et deilig spaopphold. Opplevelser huskes – lenge!

PS. Hvis du kjenner noen som er litt for oppslukt av hverdagen, og som kunne hatt godt av noen nye inntrykk, har vi her tre fantastiske og uforglemmelige opplevelsestips:

Prøvekjør Lamborgini eller Ferrari 20 km

Prøvekjør Lamborghini eller Ferrari 20 km - opplevelser og lykke

Les mer om opplevelsen her.

Hotellovernatting for 2 i Stockholm
Hotellovernatting for 2 i Stockholm - opplevelser og lykke

Les mer om opplevelsen her.

Sjokolademassasje
Sjokolademassasje - opplevelser og lykke

Les mer om opplevelsen her.

 

Opplevelsesrike hilsener,

GO DREAM

SKRIV EN KOMMENTAR

Leave a Reply

Your email address will not be published.